Slik endrer du skriftstørrelse

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Trykk på 0 for å nullstille.

Forside / Karriere / Teknisk sjef

Lukk skjema

 

Vi søker Teknisk sjef

Tempra AS søker Teknisk sjef som trives med å jobbe operasjonelt.

Tempra AS har siden 1987 levert løsninger innen kulde- og varmepumpeteknikk. Kundene våre er hovedsakelig innen industri, detaljhandel og internasjonale containerrederier. Tempra AS har 30 ansatte og omsetningen 2017 var på 55,8 mill, med positive resultater. Hovedkontoret ligger i Ålesund med avdelinger i Oslo og Bergen. Selskapet utvikler miljøvennlige løsninger for våre kunder, og selskapet har klare mål for videre vekst og utvikling innen alle markedsområder. Tempra AS er sertifisert etter NS-EN ISO 9001..

Vi søker TEKNISK Sjef

 

Tempra AS søker Teknisk sjef som trives med å jobbe operasjonelt.  Som en del av ledergruppen vil Teknisk sjef være en viktig støttefunksjon i arbeidet med å videreutvikle bedriftens strategi og dermed påvirke resultatene. Stillingen rapporterer til Daglig leder.


 

 Hovedoppgaver

 

  • Operasjonelt ansvar for drift og produksjon
  • Prosjektledelse
  • Salg, tilbuds- og anbudsarbeid
  •  Operativt følge opp og støtte kjølemontørene ute hos kunde
  •  Ansvar for HMS og kvalitetssikring i egen linje  
  • Kundeaktiviteter/ messer

 

For rett kandidat vil vi tilpasse stillingsinnhold avhengig av kvalifikasjoner og kompetanse basert på selskapets behov.  

Ønskede kvalifikasjoner

 

  • Ingeniør/ sivilingeniør  
  • God teknisk kompetanse og bransjeforståelse
  • Lederegenskaper og erfaring fra mellomledelse

 

Vi søker deg som evner å få tillit og kan kommunisere og samarbeide godt på alle nivåer i bedriften. Rette kandidat er sosialt sikker, samvittighetsfull og resultatbevisst. Du har god evne til å se og utnytte kompetansen til dine medarbeidere, ha tillit til dem og evner å kunne delegere ansvar og oppgaver.

Stillingen innebærer spennende og varierte arbeidsoppgaver i en viktig bransje. Du vil få en sentral rolle og du får være aktivt med på å bidra til at vi når våre mål og etterlever vår visjon.

Kjenner du deg igjen i dette vil vi gjerne høre fra deg!

Tempra AS har et sterkt faglig miljø med høy kompetanse og et godt arbeidsmiljø. Vi holder til i trivelig og moderne lokaler på Blindheim i Ålesund og har avdelingskontorer i Oslo og Bergen.

 Det er jevn og god etterspørsel etter Tempra AS sine produkter og tjenester i markedet. Selskapet har opplevd stor vekst og har levert gode resultater gjennom mange år.

Ønsker du mer informasjon om stillingen kan du kontakte vår rådgiver i Yapril AS; Knut Marton Leine på tlf. 911 88 651 eller Daglig leder  i Tempra AS, Øyvind Skulstad tlf. 920 15 320.

SØK HER


 

 

Kjenner du noen som burde søke? Del gjerne stillingsannonsen med andre.

 

 

Tempra AS © 2019 | Nettside av Sorentio AS, et reklamebyrå i Ålesund