Slik endrer du skriftstørrelse

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Trykk på 0 for å nullstille.

Forside / Rådgiving

Lukk skjema

 

Rådgiving

Bruk vår kompetanse, erfaring og evne til å se tingene på nye måter

Tempra AS er spesialister på kjøleanlegg og varmeanlegg basert på varmepumpeteknologi. Vi satser bevisst på fremtidsrettet kompetanse og teknologi. Med både erfarne og yngre ingeniører i staben, sikrer vi den brede kompetansen og evnen til å finne innovative løsninger.

 

 

 En helhetlig løsning utnytter alle tilgjengelige energikilder

En varmepumpe produserer varme og kulde samtidig. Kjøper du varme, kan den kalde energien brukes til kjøling. Kjøper du kjøling, kan den varme energien brukes til oppvarming av luft eller vann.

Vår oppgave er å finne ut om og hvordan du kan nyttiggjøre deg begge energiformer i et kost-/ nytteperspektiv. Svært ofte finner vi en dokumentert løsning som sparer energi, og som gir kort tilbakebetalingstid for merinvesteringen.

Vi prosjekterer, installerer, energimerker og CE-godkjenner kjøle- og fryseanlegg

Prosjekteringen er nøkkelen til et resultat du blir fornøyd med. For oss handler det om å komme inn i prosessen så tidlig at det ikke er tatt beslutninger som fordyrer eller begrenser kjøle- eller varmeanlegget. Dette gjelder både effekt, energiutnyttelse og kostnader.

I prosjektfasen arbeider vi nært sammen med gode leverandører. Disse har svært brede erfaringsgrunnlag, og er viktige i tilpasningen av anleggene.

Installeringen utføres av våre egne kompetente kuldemontører. Tempra er sertifisert for energimerking og CE-godkjennelse av ferdige anlegg.

Ring Øyvind Skulstad på 920 15 320 for suksesshistorier med relevans for din bedrift.

Tempra AS © 2021 | Nettside av Sorentio AS, et reklamebyrå i Ålesund