Slik endrer du skriftstørrelse

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Trykk på 0 for å nullstille.

Forside / Container / Hvor stor container bør du leie?

Lukk skjema

 

Leie kjølecontainer eller frysecontainer? Prøv vår container-kalkulator!

Usikker på hvor stor container du bør leie? Vi hjelper deg avgjøre om du trenger en 10 fot container, eller en på 20 eller 40 fot.

Kalkuler

Ofte stilte spørsmål om å leie en kjølecontainer eller en frysecontainer

Prisene for leie av container varierer alt etter hvilke tilleggsutstyr du trenger.

Hos Tempra koster det 4800 kr. (eks mva) per påbegynte måned du leier en container, uavhengig av størrelse. Du kan også leie container for mindre enn en måned til 350 kr. (eks mva) per påbegynte døgn.

Dersom en trenger trafo 220V à 440V leies det ut som ekstrautstyr for 550 kr. (eks. mva) per uke (2200 kr. (eks mva) per måned).

Det påløper også en fast kostnad i forbindelse med leie på 2180 kr. (eks mva). Dette er for vask av container, løft inn/ut av depot, samt service (PTI) på containeren.

(Alle prisene indeksreguleres i januar hvert år.)

Dette handler om marked og etterspørsel. 10 fots containere er vanskelig å oppdrive, dermed blir de få som er på markedet ettertraktede og ofte dyrere å leie.

Både en kjølecontainer og en frysecontainer trenger å stå på et flatt og jevnt underlag. Du trenger også tilgang til strøm der containeren plasseres.

For å kunne drifte en kjøle- eller frysecontainer du har leid må ha tilgang til 3-fase strøm, 400 v og 32 amper. Hvor mye strøm en container drar er umulig si, da det kommer an på hvilket kuldemedium som er brukt, hva skal fryses, størrelsen på containeren og hvor varmt det er ute.

Om du ikke har 400 v på huset kan du leie en trafo sammen med containeren. Du må likevel ha 3-fase på sikringa om du skal kunne bruke trafoen. En slik trafo veier 100 kg og blir levert stående på en palle inne i container.

Vanlig containerkontakt har 4 pinner på støpselet. Vi kan sende med adapter slik at du kan bruke industrikontakt (5 pinner).

...og vi hjelpe selvsagt til med oppkoblingen om det trengs. Kontakt oss, så finner vi svar på dine spørsmål.

Det er opp til deg. Vi kan levere den leide containeren der du ønsker og tilbyr gode priser på transport over hele Norge. Men du kan også hente containeren selv.

Det kommer an på hvor lenge du leier containeren. Våre autoriserte kuldeteknikere tar en grundig service på alle containere før de leies ut. Vi anbefaler å gjennomføre to runder med service/ettersyn i året. Her kan du lese mer om vår serviceavtale for kjøle- og fryseanlegg.

Tempra har containerutleie i Ålesund, Bergen og Oslo, men vi tilbyr også gode priser på transport over hele Norge.

Tempra AS © 2021 | Nettside av Sorentio AS, et reklamebyrå i Ålesund