Vi benytter informasjonskapsler på denne nettsiden for å blant annet måle hvilke sider som blir besøkt og hvilke kanaler som fungerer best.

Ved å besøke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler.

Containerservice (PTI)

Du er her: Forside > Containerservice (PTI)

Containerservice (PTI)

PTG Tempra utfører containerservice (PTI) og reparasjon av kjølecontainere og frysecontainere ved havner langs hele Norskekysten.

PTG Tempra er ledende i Norge på service og vedlikehold av kjøle- og frysecontainere. Vår anerkjente «Tempraservice» består av både kuldetekniske utbedringer og mekaniske reparasjoner, som for eksempel sveising av hullskader.
  

Containerservice av sertifiserte kuldemontører

Hos oss består våre container-team av sertifiserte kuldemontører.

Vi har egne avdelinger i Ålesund og Oslo, i tillegg til servicepartnere langs hele Norskekysten. Alt arbeid koordineres av PTG Tempra og utføres etter våre retningslinjer. Uansett hvor i landet du befinner deg har kun én leverandør å forholde deg til.

Bestill containerservice enkelt via skjemaet nederst på siden!

 

På vakt døgnet rundt på containerhavnene

Når en kjøle- eller frysecontainer ikke fungerer som den skal, gjelder det å handle raskt! Da er det godt å ha 24-timers beredskap i ryggen.  

PTG Tempra er på vakt hele døgnet, 7 dager i uken, ved de største containerhavnene. Ring vakttelefonen på +47 980 55 555 om du trenger hjelp! 

 

Bestill service på container

Navn:

Telefon:

E-post:

Hvor står containerne?

Bestillingen gjelder: