Slik endrer du skriftstørrelse

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Trykk på 0 for å nullstille.

Forside / Tørking

Lukk skjema

 

Tørking

La moderne varmepumpeteknologi sikre deg mot tap når naturen slår seg vrang.

Tørking er mye brukt i bransjen for matvarer. Valg av tørkemetode avhenger av vanninnholdet i det du skal tørke, av hvilken temperatur det tåler og hvordan produktet oppfører seg under tørkeprosessen.  

Ved å bruke varmepumpe i produksjonen av for eksempel tørrfisk, kan du innstille på en syklisk kombinasjon av kjøling og oppvarming av lufta. På den måten får du en svært god etterligning av naturens egne variasjoner. En kan også velge en kompakt tørkemaskin eller klimamaskin i tilknytning til et klimarom hvor en styrer temperatur og innstillinger etter behov. Denne maskinen opprettholder jevn temperatur og luftfuktighet. Klimamaskinen sørger for at rommet blir varmet opp og tar med seg kondens og overskuddsvarmen ut igjen. Her kjøles luften ned og kondensen samt overskuddsvarmen går ut. Luften varmes så opp igjen for å sendes tilbake i klimarommet hvor den kan ta ut mer fuktighet av produktene som skal tørkes.

Tempra har levert og servet disse løsningen i blant annet moderne klippfiskproduksjon. Det er en velprøvd løsning med fordeler som bedre tørkeeffekt, mer skånsom behandling av produktet og en sikkerhet for god kvalitet.

 

Øyvind Skulstad forteller deg gjerne mer om ulike tørkemetoder og tilpasninger som passer ditt behov best på tlf 920 15 320 

Tempra AS © 2021 | Nettside av Sorentio AS, et reklamebyrå i Ålesund