Vi benytter informasjonskapsler på denne nettsiden for å blant annet måle hvilke sider som blir besøkt og hvilke kanaler som fungerer best.

Ved å besøke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler.

Service på kjølerom og fryserom

Du er her: Forside > Service på kjølerom og fryserom

Service på kjølerom og fryserom

PTG Tempras sertifiserte kuldemontører gjennomfører service på kjølerom og fryserom, samt større kjøle- og fryseanlegg. Husk å spør om vår serviceavtale!

Å gjennomføre jevnlige servicer er nødvendig for å unngå unødvendige og uheldige driftsavbrudd, i tillegg til å legge til rette for lenger levetid. Den generelle anbefalingen er å ta service på ditt kjøle- eller fryseanlegg 2 ganger i året.

PTG Tempra utfører service på kjøleanlegg både for dagligvarebransjen og større industribedrifter.  

Bestill service på kjøle- eller fryserom enkelt via skjemaet nederst på siden!
 

Serviceavtale for kjøleanlegg

Om det er vanskelig å huske å bestille service til gitte tidspunkt kan en serviceavtale være midt i blinken. Med PTG Tempra sin serviceavtale sørger vi for rutinemessig ettersyn og justeringer, noe som igjen vil gi optimal drift og lang levetid på ditt kjøleanlegg.

Avtalen inkluderer også døgnkontinuerlig vaktordning som håndterer uforutsette driftsavbrudd
 

Ledende serviceteam

Våre kuldemontører jobber vekselvis med installasjon og service. Dette gjør at de kjenner produkter og anlegg godt, og kan arbeide effektivt og levere kvalitet. Servicebilene våre er utstyrt for å dekke de fleste situasjoner og behov. Med både god kunnskap og serviceinnstilling jobber de uten å belaste omgivelsene.
 

Her utfører vi service på kjøleanlegg

PTG Tempra sitt hovedkontor ligger i Ålesund og dekker servicebehovet i områdene Sunnmøre, Romsdal, Nordmøre og Nordfjord.
 

Bestill service:

Navn:

Telefon:

E-post:


Jeg ønsker service på: