Vi benytter informasjonskapsler på denne nettsiden for å blant annet måle hvilke sider som blir besøkt og hvilke kanaler som fungerer best.

Ved å besøke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler.

Etter arbeidstid

Du er her: Forside > > Etter arbeidstid

Etter arbeidstid

Livet er mer enn bare jobb. Her er noe av det Ålesund og Sunnmøre har å by på.

For å fungere godt i jobben er det viktig med en god balanse mellom jobb og fritid. Men for å oppnå gode kollegiale bånd, er det også viktig å møte hverandre på andre arenaer enn jobben.

I PTG Tempra er vi opptatt av teambuilding og har fokus på å lære hverandre å kjenne, også utenfor kontorets vegger. Noe vi blant annet gjør ved å kjøre gokart, dra på alt fra lokale fisketurer til lengre utenlandsturer, eller rett og slett bare fyre opp grillene bokstavelig talt rett utenfor kontorets vegger i Blindheim.


Bo i Norges vakreste by

Visste du at Ålesund er kårets til Norges vakreste by? Med Brosundet omgitt av ærverdige jugendhus, og lokale fiskebåter som selger fersk sjømat fra kaia, er jugendbyen en attraksjon i seg selv.

Den er kanskje ekstra flott å se på i fugleperspektiv fra Fjellstua. Om du tar turen opp de 418 trappetrinnene kan du nyte utsikten (og kanskje en is?) med ekstra god samvittighet.

 

Kombiner natur og byliv

Å kunne bo så tett på den fantastiske vestlandske naturen, samtidig som du har tilgang til det urbane bylivet, er noe av det mange faller for med Ålesund. Her er mulighetene store for å kunne kombinere byliv og friluftsliv på en særegen måte, med unike opplevelser både sommerstid og vinterstid.

For deg som er interessert i friluftsliv er Ålesund og Sunnmøre et eldorado. Her kan du oppleve toppturer både med ski eller fjellsko på beina, så vel som skianlegg i verdensklasse, kajakkturer, juving og mye mer.

Av bynære fjelltopper kan både Sukkertoppen, Byfjellet Aksla og Emblemsfjellet nevnes. Er du villig til å dra litt lenger ligger blant annet både Ørsta bare en fergetur unna med sine majestetiske og velkjente topper som for eksempel Slogen, Saksa og Bladet.

 

 

Kato Rødfjell (@katorodfjell), som er kuldemontør hos PTG Tempra, kjenner Sunnmørsalpene ut og inn og har mange gode turtips å komme med.


Rikt kulturliv

Ålesund som by har gjennomgått en urbanisering de senere år, og byr på et rikholdig kulturliv. Med et stadig økende antall kulturscener i byen skal det være enkelt å finne noe for enhver smak, enten du foretrekker konserter eller stand up, teater eller en tur til Nord-Europas største saltvannsakvarium, Atlanterhavsparken.

I tillegg til det kulturelle byr Ålesund også på en rekke fritidsaktiviteter og et bredt spekter av ulike kulinariske opplevelser.