Vi benytter informasjonskapsler på denne nettsiden for å blant annet måle hvilke sider som blir besøkt og hvilke kanaler som fungerer best.

Ved å besøke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler.

Dette er PTG Tempra

Du er her: Forside > Dette er PTG Tempra

Dette er PTG Tempra

Vi prosjekterer og leverer optimale løsninger basert på kulde- og varmepumpeteknikk.

PTG Tempra ble etablert i 1987. Vi har hovedkontor i Ålesund, og avdelingskontor i Oslo. Langs hele Norskekysten har vi havner vi samarbeider med på containerservice, samt salg og utleie av containere.  

I tillegg til containere er vi spesialisert innen industri, dagligvare og storkjøkken, samt optimal oppvarming/nedkjøling av butikker, kontor og skoler. Løsningene våre tar vare på store verdier ute hos kundene. Dette reflekteres i gode vedlikeholdsprogrammer og 24/7-beredskap.

Våre løsningsorienterte medarbeidere utgjør et sterkt og kompetent fagmiljø. Alt feltpersonell er sertifiserte kjølemontører. Medarbeiderne videreutdannes og er alltid oppdatert på ny teknologi og nye løsninger. Selskapet er godkjent lærebedrift.

I 2021 ble PTG Tempra en del av Nordic Climate Group, og i 2023 gikk vi inn i det landsdekkende konsernet av kuldebedrifter, PTG, og endre navn til PTG Tempra