Vi benytter informasjonskapsler på denne nettsiden for å blant annet måle hvilke sider som blir besøkt og hvilke kanaler som fungerer best.

Ved å besøke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler.

Lærlingplasser

Du er her: Forside > > Lærlingplasser

Lærlingplass kulde- og varmepumpefaget

Går du kulde- og varmepumpefaget og er på jakt etter lærlingplass som kuldemontør?

Kuldemontør er et ettertraktet yrke som sikrer deg fremtidig arbeid. Kjøling finnes over alt. Behovet for kjøling er uunnværlig for blant annet næringsmiddel- og prosessindustri, butikker, ved fryselagring og ved transport på land og sjø, for å nevne noe. En kuldemontør feilsøker kulde- og varmepumpesystemer, samt monterer, kjører i gang og vedlikeholder kuldetekniske installasjoner.

Her kan du lese mer om hvordan du utdanner deg til kuldemontør. 


Lærlingplass for kuldemontører

Vi i PTG Tempra er sertifisert lærebedrift for kuldemontører, og det er gode sjanser for å bli fast ansatt etter endt lærlingtid. Om du vil ha et innblikk i hvordan det er å jobbe hos oss, ta en titt her: 


Søk lærlingplass i kulde- og varmepumpefaget

Går du kulde- og varmepumpefaget og er på jakt etter lærlingplass som kuldemontør? Meld din interesse ved å fylle ut skjemaet under, så kontakter vi deg!

Navn:

Telefon:


Lurer du på noe?

Øyvind Skulstad er daglig leder i PTG Tempra og elsker både å snakke om kuldefaget og diskutere jobbmuligheter i bedriften. Ikke nøl med å ta kontakt! Du når Øyvind på 920 15 320 eller på osk@ptg.no