Vi benytter informasjonskapsler på denne nettsiden for å blant annet måle hvilke sider som blir besøkt og hvilke kanaler som fungerer best.

Ved å besøke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler.

Slik er det å jobbe i PTG Tempra

Du er her: Forside > > Slik er det å jobbe i PTG Tempra

Slik er det å jobbe i PTG Tempra

Vi er arbeidsplassen for deg som er glad i utfordringer og ny kunnskap.

I PTG Tempra er vi opptatt av å aktivt skape et godt arbeidsmiljø. Vi jobber for at medlemmene i PTG Tempra-teamet skal ha gode kolleger de kan stole på, samt føle seg både trygge og faglig utfordret i jobben sin.

Utvikling av ansatte

Vi har et stort fokus på å utvikle våre ansatte. Faglig utvikling er både viktig for hver enkelt ansatt, men også helt nødvendig i vår bransje for å kunne fortsette å levere kvalitet til kundene våre.

Utfordringer via spennende prosjekter og arbeidsoppgaver vil være en stor del av arbeidshverdagen, sammen med kompetanseheving via kurs og sertifiseringer.

Lærlingbedrift for kuldemontører

PTG Tempra er også sertifisert lærlingbedrift for kuldemontører og brenner for å få flere unge til å velge denne yrkesveien. Vi var blant annet aktivt med i kampen for å opprette en ny linje for kulde- og varmepumpeteknikk på Borgund videregående skole, etter fylkets eneste tilbud på Haram videregående skule ble lagt ned i 2020.

Kuldemontør Espen Aakre sammen med lærling Emil Buland.


Arbeidshverdagen hos PTG Tempra

I dag har bedriften 25 ansatte med svært varierende bakgrunn. Hos oss finner du ansatte som har bygget på sin utdanning som for eksempel elektriker eller maskiningeniør, men også ansatte som har gjort en helomvending og tatt fatt på en helt ny karrierevei hos oss.

Hovedkontor vårt ligger på Blindheim, ca 5 minutters kjøring fra Moa. I tillegg har vi avdelinger på containerhavnene Flatholmen, Skutvika og Frigo i Ålesund. Vi har også en egen avdeling i Oslo.

Våre serviceteknikere og kuldemontører er mye på farten. Som en del av PTG Tempra-teamet vil du jobbe med kunder fra Norges viktigste bransjer over store deler av Nordvestlandet. Med våre gjenkjennelige blå arbeidsbiler er vi godt synlig i bybildet i Ålesund, så vel som resten av vårt dekningsområde som omfatter både Møre og nordlige deler av Vestlandet fylke.

 

Kulemontør Alexander Runge på serviceoppdrag for en dagligvarebutikk i Ålesund.

 

Vil du lese mer om hvordan vi har det på jobb? Her finner du intervju med kuldemontør Alexander og kuldemontørlærlingene Emil og Mats.


Klar for å sende en åpen søknad?

Vi er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere. Det er ikke nødvendigvis hva du kan fra før, som er det viktigste for oss. Vi er på jakt etter den rette innstillingen hos personer som kan bli et bra tilskudd til teamet vårt. Les mer om hvem vi ønsker å komme i kontakt med, og hvordan du enkelt sender inn en åpen søknad ved å klikke på knappen under.