Slik endrer du skriftstørrelse

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Trykk på 0 for å nullstille.

Forside / Kjøl/Frys / Chillere

< >
< >

Lukk skjema

 

Chillere/isvannsmaskiner

Vannbåren kjøling dekker de fleste behov for kjøling - effektivt og driftssikkert

Tempra AS er eksperter på prosjektering og bygging av vannbårne systemer. Med isvannsmaskiner fra anerkjente leverandører, skreddersys isvannsanleggene til byggets størrelse og kjølebehov.

Funksjonelt, miljøgunstig og kostnadseffektivt

Vannbåren kjøling brukes til komfortkjøling (AC), prosesskjøling og maskinkjøling, dataromskjøling, kjølerom, fryserom og flere andre formål. Det lukkede systemet sirkulerer nedkjølt vann til kjølebatterier og lokale enheter, kjølevifter (fan coils).

Vann er en rimelig og ufarlig energibærer.

Vannbåren kjøling gir god energiutnyttelse

Et isvannsanlegg gir stor fleksibilitet med hensyn til energiutnyttelse, for eksempel i kombinasjon med varmepumpe for produksjon av vannbåren varme.

Ofte er det gunstig å utnytte fordampingsenheten (DX) og vann i samme maskin, men til flere bruksapplikasjoner. Tempra designer og bygger indirekte systemer. Vi bruker både tradisjonelle og naturlige kuldemedier (CO2/HFK etc.)

Planlegger du kjøleanlegg og varmepumpe hver for seg?

Da bør du ta kontakt med oss snarest. Vi ser kulde- og varmefagene under ett, og vurderer alltid om det er hensiktsmessig å prosjektere en løsning der begge behov kan dekkes med en og samme maskin. Ofte lar det seg gjøre. For deg betyr dette en billigere og bedre totalløsning.

Se hvordan Brosundet Hotell fikk nytt kjøleanlegg med sentralstyrt isvannsmaskin som selve hjertet i anlegget.

Tempra AS © 2021 | Nettside av Sorentio AS, et reklamebyrå i Ålesund