Slik endrer du skriftstørrelse

Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk samtidig på + for å forstørre eller - for å forminske.

Trykk på 0 for å nullstille.

Forside / Om oss / Harald Skulstad

Lukk skjema

 

Harald Skulstad

-Jeg ville bygge opp noe stort i kuldefaget. Det var drivkraften. Da trenger du to ting; Fornøyde kunder og fornøyde medarbeidere.

De to tingene henger så nøye sammen at det spiller liten rolle hva du sier først og hva du sier sist.  

Hvordan du får fornøyde kunder? Du må være troverdig. Du må holde det du lover. Har du solgt et anlegg med lovet effekt og energiforbruk, skal kunden ha det. Har du lovet en leveringsdato må du holde den. Har du gitt en pris, kan den bare endres hvis kunden gjør endringer eller utvider ordren. Kundene driver butikk. Hvis vi ikke holder det vi lover, taper de tid og penger. Så enkelt er det.

Om vi aldri gjør feil? Alle gjør feil. Vi også. Men da er det bare en ting som gjelder; ta ansvar og rett opp i det så fort som det bare går an. Det er det som skiller en god leverandør fra de andre.

Hvordan du får fornøyde medarbeidere? Ved å gi dem tillit og ansvar. Alle her vet at det er fornøyde kunder vi lever av. Jeg vil påstå at våre medarbeidere er det mest løsningsorienterte teamet i bransjen. De tar initiativ og trekker på hverandres erfaring og kompetanse hele veien. De som er flinke til å løse utfordringer, får ikke så mange problemer. De får et godt arbeidsmiljø og fornøyde kunder.

 

Harald Skulstad dro til sjøs i 1975, med Grunnfag Elektro fra Ålesund Maritime skole som ballast. Han begynte som skipselektriker-assistent, gikk på land og utdannet seg til skipselektriker. Mer eller mindre tilfeldig ble han alltid tilkalt for å se på kuldeanleggene om bord. Dermed bar det på land igjen for å ta Kjølemaskinistskolen i Trondheim. Etter en tid i farens firma, etablerte han Kulde & Elektromekaniske AS. I 2018 ga han fra seg den daglige ledelsen og nyter nå å drive forretningsutvikling.

 

Tempra AS © 2021 | Nettside av Sorentio AS, et reklamebyrå i Ålesund