Vi benytter informasjonskapsler på denne nettsiden for å blant annet måle hvilke sider som blir besøkt og hvilke kanaler som fungerer best.

Ved å besøke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler.

Kuldemontør

Du er her: Forside > Om oss > Ledige stillinger > Kuldemontør

Kuldemontør

I PTG Tempra er vi alltid på jakt etter dyktige kuldemontører.

Vi ønsker oss deg som har fagbrev eller kuldeteknisk kompetanse, gjerne med erfaring fra arbeid med CO2. Du må arbeide strukturert, både alene og i samarbeid med dine kolleger, og brenne for at våre kunder skal være markedets mest fornøyde.

Arbeidsoppgavene kan strekke seg fra rørlegging og nymontasje, til service og reparasjon av alle typer kjøle- og varmepumpeanlegg. Vårt produktspekter strekker seg fra frysecontainere til store prosessanlegg.

Den rette personen vil få gode utviklingsmuligheter og bli en del av vårt gode arbeidsmiljø. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, gunstig forsikring, pensjon og telefonordning.


Søk på stilling som kuldemontør her

Høres det ut som noe for deg? Meld din interesse ved å fylle ut skjemaet under, så kontakter vi deg!

Navn:

Telefon:

E-post (valgfritt):

Kort om deg selv:

(CV ettersendes til osk@ptg.no)

 

PS: Har du ikke kuldeteknisk bakgrunn?

Vi vet at du kan komme langt med riktig innstilling og et brennende ønske om å lære. Derfor ønsker vi også å komme i kontakt med deg som ikke nødvendigvis har kuldeteknisk bakgrunn, men som kan tenke deg å starte en ny karrierevei.

Les mer om hvordan vi kan legge til rette for at nettopp du kan bli en del av teamet vårt, og søk på åpen stilling hos PTG Tempra, ved å klikke på knappen under.

 

   

Lurer du på noe?

Øyvind Skulstad er daglig leder i PTG Tempra og elsker både å snakke om kuldefaget og diskutere jobbmuligheter i bedriften. Ikke nøl med å ta kontakt! Du når Øyvind på 920 15 320 eller på osk@ptg.no