Vi benytter informasjonskapsler på denne nettsiden for å blant annet måle hvilke sider som blir besøkt og hvilke kanaler som fungerer best.

Ved å besøke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler.

Publisert den 27.06.2024 av PTG Tempra AS

Sommerteltet med kjølehenger fra PTG Tempra

Sommerteltet på Rådhusplassen i Ålesund hadde behov for ekstra lagringskapasitet av det kjølige slaget. Med en kjølehenger fra oss, fikk de dekket behovet.

- Med kjølehenger fra PTG Tempra får vi i Sommerteltet på en enkel og god måte løst lagringsbehovet vi har med råvarer og drikke som trenger å være kjølig til enhver tid, sier Pål Bakke, prosjektansvarlig for Sommerteltet i Ålesund.

Sommerteltet på Rådhusplassen i Ålesund har vært åpent siden 1. juni og skal holde det gående hele sommeren frem til og med 31. august.

Vinn-vinn

- Vi er helt klart veldig glade for at Sommerteltet valgte å leie kjølehenger fra oss. De får løst sitt kjølebehov med en stabil og god henger, i tillegg får vi litt ekstra synlighet på Rådhusplassen. Vinn-vinn, sier Øyvind Skulstad, daglig leder i PTG Tempra.

Kjølehenger for enhver anledning

Det hender at kjøleskapet raskt fylles opp av både mat, kaker og drikkevarer når en skal stelle i stand til fest. Det er ikke alle som kan romme et "Sunnmørsk kakebord" i kjøleskapet.

Vår kjølehenger dekker ditt behov enten det er jakt, festivaler, bryllup, selskap, events eller andre arrangementer. Her får du en ypperlig løsning til å oppbevare det som trengs å holdes kjølig: et mobilt kjøleskap.

Vi leier ut kjølehengere med følgende mål og spesifikasjoner:

Innvendige mål (LxBxH): 295 x 159 x 192 cm

Lastehøyde: 48 cm

Nyttelast: 1.300 kg

Totaltvekt: 2.000 kg

Startstrøm: 19,8A

Ekstern strømforsyning: 230V/50Hz

Om du har behov for større kjøle- og/eller frysekapasitet, har vi også kjølecontainere og frysecontainere til utleie eller salgs.

For et godt tilbud, ta kontakt med oss her.