Vi benytter informasjonskapsler på denne nettsiden for å blant annet måle hvilke sider som blir besøkt og hvilke kanaler som fungerer best.

Ved å besøke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler.

Salg og utleie av container

Du er her: Forside > Container > Salg og utleie av container

Salg og utleie av container

Hos PTG Tempra kan du både kjøpe og leie kjølecontainere og frysecontainere i forskjellige størrelser.

En kjølecontainer eller frysecontainer (reefer) er en prisgunstig løsning når du trenger mer kjølig lagerplass. Enheten(e) kan plasseres ute eller inne. Noen velger løsningen for å dekke inn kortsiktige behov, andre gjør dem til faste installasjoner.

De vanligste containerstørrelsene

PTG Tempra leier ut og selger containere som er 10, 20 og 40 fot.

Her finner du mål og lagringskapasitet for de ulike containerstørrelsene.

Hvor stor container trenger du?

Vi har laget en kalkulator hvor du selv kan estimere hvor stor container du behøver. Prøv vår container-kalkulator:

Hvor stor container trenger jeg?
  

Lei en kjølehenger eller frysehenger

Om den minste containerstørrelsen blir for stor kan du også leie en kjøle- eller frysehenger. Disse har en nyttelast på hele 1300 kg.

Her kan du se alle spesifikasjoner og lese mer om utleie av kjølehenger og frysehenger.
 

Hva koster det å leie en container?

Hos PTG Tempra leier vi ut containere til fastpris, det vil si at prisen er lik uansett om du velger en 10-, 20- eller 40-fot container. Det som avgjør prisen er om du trenger noe tilleggsutstyr.

Vi tilbyr gode priser på transport over hele Norge.

Her ser du våre priser på containerutleie.

Kjøpe brukt container?

Som autorisert servicepunkt for kjølecontainere tar vi inn brukte containere i god stand. Karosseriet utbedres og lakkeres. Isolasjonen sjekkes og riktig U-verdi sikres. Kjøleaggregatet overhales eller skiftes. I tillegg til å leie disse containerne, kan de også kjøpes. Med garanti.

Her finner du våre brukte containere til salgs.

Hva kreves for å drifte en kjølecontainer eller frysecontainer?

For å kunne drifte en kjøle- eller frysecontainer må du ha tilgang til 3-fase strøm, 400 volt og 32 amper. Hvor mye strøm en container behøver er vanskelig å estimere, da det kommer an på hvilket kuldemedium som er brukt, hva skal fryses, størrelsen på containeren og hvilken temperatur det er ute.

Om du ikke har 400 volt tilgjengelig, kan du leie en trafo sammen med containeren. Du må likevel ha 3-fase på sikringa om du skal kunne bruke trafoen. En slik trafo veier 100 kg og blir levert stående på en palle inne i container. Vanlig containerkontakt har 4 pinner på støpselet. Vi kan sende med adapter slik at du kan bruke industrikontakt (5 pinner). Dersom en trenger trafo 220V à 440V leies det ut som ekstrautstyr for 590 kr. (eks. mva) per uke og 2360 kr. (eks. mva.) per måned.
  

Hva er forskjellen på en kjølecontainer og frysecontainer?

Dersom du skal bruke containeren til oppbevaring av varer innenfor -28 og +28 grader, kan du bruke en og samme container/reefer (altså refrigerated container).  

Skal du ha en frysecontainer som kan brukes til temperaturen under -28 grader, må du gå for en såkalt SuperFreezer-container. Den er spesiallaget for lavere temperaturer med blant annet tykkere isolering. SuperFreezer-containere vil kunne gå helt ned til 60 minusgrader, og noen enda lenger også.
 

Lei en container for å ta knekken på skadedyr

Frysing av arkiv og innbo har vist seg å være en svært effektiv løsning for å ta knekken på skadedyr. Hos PTG Tempra kan du leie containere som kan brukes til dette formålet.  

Her kan du lese mer om hvordan du går frem for å fryse ned innbo med skadedyr.  

Autorisert servicepunkt for containere

PTG Tempra er autorisert servicepunkt for containere og er ledende i Norge på service og vedlikehold av kjøle- og frysecontainere.

Vi er autorisert servicesenter for Carrier, Daikin, Star Cool og Thermo King. Kundene våre består blant annet av globale linjerederier og skandinaviske transportører.