Vi benytter informasjonskapsler på denne nettsiden for å blant annet måle hvilke sider som blir besøkt og hvilke kanaler som fungerer best.

Ved å besøke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler.

Tekniker containerservice

Du er her: Forside > Tekniker containerservice

Fast stilling, opplæring gis: Tekniker containerservice

PTG Tempra er ledende på service og vedlikehold av kjøle- og frysecontainere i Norge. Nå søker vi en dyktig person til å bli en del av vårt containerteam.

Alle containere PTG Tempra arbeider med gjennomgår en PTI (Pre Trip Inspection). Dette innebærer å sørge for at containeren fungerer som den skal rent kuldeteknisk, i tillegg til å sjekke og utbedre containeren for skader. Som servicetekniker vil dine arbeidsoppgaver bestå av inspeksjon og utbedring av containere, både maskinelt og mekanisk.

Som del av vårt containerteam vil arbeidet utføres på en eller flere av våre arbeidshavner i Ålesund: Skutvika, Flatholmen og Breivika.

Dette er PTG Tempra

PTG Tempra har siden 1987 levert løsninger innen kulde- og varmepumpeteknikk. Vi har hovedkontor i Ålesund, og avdelingskontor i Oslo. Langs hele norskekysten har vi havner vi samarbeider med på containerservice, samt salg og utleie av containere.

I tillegg til containere er vi spesialiserte innen industri, dagligvare og storkjøkken, samt optimal oppvarming/nedkjøling av butikker, kontor og skoler. Løsningene våre tar vare på store verdier ute hos kundene. Dette reflekteres i gode vedlikeholdsprogrammer og 24/7-beredskap.

PTG Tempra har i dag 25 ansatte og en omsetningen på om lag 50 mill, med positive resultater. I 2023 ble vi en del av den landsdekkende kjeden PTG.

Her kan du lese mer om hvordan det er å jobbe i PTG Tempra

Kvalifikasjoner tekniker containerservice

For at du skal være den rette for oss bør du helst ha erfaring fra elektro eller kulde- og varmepumpefaget, men vi oppfordrer alle med interesse for faget å sende inn en søknad. Teknisk innsikt og et genuint ønske om å tilegne seg kunnskap vil i stor grad bli vektlagt. God serviceinnstilling er viktig og du må brenne for at vi skal ha markedets mest fornøyde kunder.

Den rette personen vil få gode utviklingsmuligheter og bli en del av vårt gode arbeidsmiljø. Vi tilbyr fast stilling med konkurransedyktige betingelser, gunstig forsikring, pensjon og telefonordning.

Les mer: Slik er det å jobbe og bo i Ålesund

Søk på stilling

Høres det ut som noe for deg?

Meld din interesse ved å fylle ut skjemaet under, så kontakter vi deg!

Navn:

Telefon:

E-post (valgfritt):

Kort om deg selv: 

(CV ettersendes til osk@ptg.no)

 

Lurer du på noe?

Øyvind Skulstad er daglig leder i PTG Tempra og elsker både å snakke om kuldefaget og diskutere jobbmuligheter i bedriften. Ikke nøl med å ta kontakt! Du når Øyvind på 920 15 320 eller på osk@ptg.no