Publisert den 21.12.2018 av Annette Lynghjem
Med ønske om en god jul
...og et akkurat passe temperert nytt år!
Vi i Tempra ønsker å takke alle våre kunder og samarbeidspartnere for året som har gått!
Vi jobber hver eneste dag for å sørge for riktig temperatur om det så skulle være i en container, butikk- og kontorlokaler eller industrianlegg.
Ny daglig leder
2018 startet for oss med ny daglig leder. Harald Skulstad valgte å gi stafettpinnen videre til Øyvind Skulstad, en mann som har vokst opp med Tempra og som kjenner bedriften omtrent like godt som sin far og gründeren selv, Harald Skulstad. Øyvind har tatt oppgavene på strak arm og ledet vei mot et felles mål for alle. Harald Skulstad er så absolutt ikke usynlig i bedriften selv om han har gitt seg som daglig leder. Han er fremdeles eier for firmaet og arbeider innenfor containersegmentet i Tempra, samtidig som han hjelper til med driften.
Far og sønn Skulstad
Mange spennende prosjekter
Vi har hatt mange spennende prosjekter i løpet av året som har gått. Containersegmentet øker gradvis og i løpet av 2018 har vi testet mer enn 16 000(!) containere. Visste du at vi også har containere for salg og utleie? Dette er noe vi har økt fokus på i 2018 og utviklingen er svært positiv. EUs F-gassforordning som strammer inn reglene for bruk av kuldemedier fra 2020 har en stor innvirkning på oss og som et resultat av dette er det mange butikk- og industrianlegg som ønsker en oppgradering til CO2. Vi var med når Rema 1000 Flisnes bygget ny butikk med nettopp CO2 som kuldemedium. Hos Coop Obs Stormoa fikk vi prosjektere hele den store oppgraderingen til butikken, en ny og spennende mulighet for oss. Vi har også vært med på å bygge opp Bama sine nye lokaler på Eidsnes i Sula kommune. Et stort prosjekt som vil komme mange forbrukere til nytte med friske og gode grønnsaker med rett temperatur. Vi ser at trenden for å bytte ut gamle freon anlegg fortsetter å stige ut i 2019 og forventes å stige ytterligere i årene som kommer. Vi har også i år, som årene før vært en tur til Jan Mayen under vedlikeholdsuken. Her fikk Svein Ove Løseth oppleve øya i fantastisk vær! Sist men ikke minst er vi godt i gang med å gi de forskjellige artene på Atlanterhavsparken tilgang til friskt kaldt sjøvann, samtidig som overskuddsvarmen benyttes til varmegjenvinning og oppvarming av lokaler. Dette tar vi med oss videre inn i 2019.
Julelunsj 2018
Vi gleder oss til nye utfordringer i året som kommer, og ønsker nye og gamle kunder velkommen til oss i 2019!