Vi benytter informasjonskapsler på denne nettsiden for å blant annet måle hvilke sider som blir besøkt og hvilke kanaler som fungerer best.

Ved å besøke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler.

Publisert den 15.05.2018 av PTG Tempra AS

Vi har levert nytt CO2-anlegg til Kraemer Maritime AS

Stabil og riktig temperatur er viktig når forbruksutstyr og provianter skal leveres til skip og offshore langs Norges kyst.

Kraemer Maritime AS har lange tradisjoner med maritim forsyning og logistikk. De sørger for at de som er på skip og offshore installasjoner langs Norges kyst får det de trenger av forbruksutstyr og provianter. Vi i Tempra er stolte av å kunne oppgradere kjøl og fryseanlegget deres med en CO2 booster-løsning med tørrfordamping av CO2 i alle rom. I alt 400 meter med rørstrekk ble montert i bygget gjennom kjølerom og et større fryserom.  

 

CO2 maskin levert av Advansor med fire kompressorer; to for frys og to for kjøl.  

 

Ombygging av fryserom

Det er ikke bare nytt anlegg med CO2 de har fått på Kraemer Maritime, fryserommet er også bygd om. Fryserommet er på rundt 200 kvm og nytt teknisk utstyr er montert. Fryserommet er blitt større og mer oversiktlig enn hva det tidligere var, noe som gjør adkomst og tilgang enklere i hverdagen. 

 Fryserom

Noen av fordampere fra Kelvion montert på det 200 kvm store fryserommet

 

Energien i omløp

Som på alle våre anlegg vi leverer i dag har også Kraemer Maritime AS fått installert varmegjenvinning. Vi installerte en ny sirkulasjonspumpe som styres av automatikken i CO2-maskineriet. Hele lokalet vil dermed kunne benytte seg av overskuddsvarmen fra kjøl- og fryserommet slik at en kan ha et behagelig inneklima året rundt og i tillegg redusere strømbruken. 

 Kjølerom

  Flotte fordampere fra Kelvion er montert på det 80 kvm store kjølerommet ved inngangen til maskinrommet. 

 

Ønsker du å oppgradere kjølerom eller fryserom? Ta kontakt , så hjelper vi deg gjerne med en løsning som passer deg best!