Vi benytter informasjonskapsler på denne nettsiden for å blant annet måle hvilke sider som blir besøkt og hvilke kanaler som fungerer best.

Ved å besøke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler.

Kjøledisk til butikk

Du er her: Forside > Kulde > Kjøledisk til butikk

Kjøledisk til butikk

På jakt etter kjøledisk? PTG Tempra samarbeider med ledende leverandører og hjelper deg finne en optimal kjøledisk til din butikk.

Gode kjøledisker er ikke bare avgjørende for trygg oppbevaring av matvarer, men også for god driftsøkonomi.

Vår kunnskap om dagligvarebransjen og butikkenes kjølebehov er bygget opp over mange år. Vi står for bygging, vedlikehold og service på kjøledisker over hele landet.

PTG Tempra har fokus på miljøet og jobber derfor mest med det naturlige kuldemedier C02. I tillegg legger vi til rette for gjenbruk av overskuddsvarmen fra alle kjøle- og fryseinstallasjoner, ved å ha fokus på varmegjenvinning.

Få tips til hvordan du velger riktig kjøledisk her.
 

Overvåk temperaturen på kjølediskene

Visste du at du kan få full oversikt over temperaturen i butikkens kjøle- og frysediskene rett på mobilen? PTG Tempra er sertifisert IWMAC-partner og kan installere overvåkingssystem som gjør at du slipper å bekymre deg for at noe skal skje når du ikke er til stede i butikken.

Små avvik i temperatur kan gi store konsekvenser i form av verditap. Det er helt avgjørende å få beskjed i tide. Med IWMAC får både du og vi i PTG Tempra beskjed når det oppstår et avvik i din butikk.

Se video: Slik fungerer IWMAC temperaturovervåking
 

Service på kjøledisker

PTG Tempra sitt vedlikeholdsprogram og 24-timers service på disker og infrastruktur skal gjøre at du kan føle deg helt trygg på at hjelpen er nær, uansett når det måtte oppstå et problem.

Her kan du bestille service på kjøledisker og kjøleanlegg.