Vi benytter informasjonskapsler på denne nettsiden for å blant annet måle hvilke sider som blir besøkt og hvilke kanaler som fungerer best.

Ved å besøke denne siden, godtar du bruk av informasjonskapsler.

Komfortkjøling

Du er her: Forside > Kulde > Komfortkjøling

Komfortkjøling

Komfortkjøling ved bruk av aircondition eller andre teknikker øker trivselen, produktiviteten og kjøpelysten på varme dager.

Stadig flere bruker komfortkjøling her i Norge. PTG Tempra har vært med fra starten, og har lang erfaring med komfortkjøling av

  • butikker
  • produksjonslokaler
  • kontorbygg
  • skoler
  • andre offentlige bygg

Vår kompetanse på kuldeteknikk og vannbårne systemer er viktig i prosjekteringen. Kompetansen, sammen med riktig dimensjonert utstyr fra anerkjente leverandører, sikrer deg et anlegg som innfrir forventningene på kort og lang sikt.
 

Vannbåren komfortkjøling med isvannmaskin og kjølevifter (fan coils)

Dette er det vanligste systemet i dag. En isvannsmaskin produserer kaldt vann som sirkuleres til kjølebatterier og lokale enheter, som kjølevifter (fan coils).

Et isvannsanlegg gir stor fleksibilitet med hensyn til energiutnyttelse, for eksempel i kombinasjon med varmepumpe for produksjon av vannbåren varme.

Ofte er det gunstig å utnytte fordampingsenheten (DX) og vann i samme maskin, men til flere bruksapplikasjoner. PTG Tempra designer og bygger indirekte systemer. Vi bruker mest naturlige kuldemedier som CO2.

Vannbåren kjøling gir god energiutnyttelse og vil derfor være en god investering på lang sikt.
 

Service på airconditon

Med en serviceavtale blir anlegget rutinemessig inspisert og justert. Dette gir problemfri drift og god driftsøkonomi.

Her kan du bestille service på aircondition.